Chef-kok Sjors Riewald is verantwoordelijk voor de dagverse inkoop. Zoals de (biologische) vis, vlees, groenten, kruiden, paddenstoelen, kazen en fruitsoorten, waar het à la carte menu uit bestaat.
Onze kaart wisselt met de seizoenen mee.
Bij de lunch serveren we klassiekers (broodjes, soepen, ei-gerechten) en een afgeslankte versie van de dinerkaart; voor wie graag ’s middags een warme maaltijd geniet.
Bij het diner is veel mogelijk, ook als u een bepaalde dieetwens of allergie heeft. Als u dat bij uw reserveringen wilt aangeven, dan houden wij er rekening mee.
Onze bar is goed gevuld met mooie flessen en bijbehorende verhalen. Zoals de verschillende gins die het U Parkhotel schenkt.
Er gaat een heel verhaal schuil achter de gin die tegenwoordig in onze glazen geschonken wordt. Zo begon gin ooit als drank van de armen en vond het langzaamaan de weg naar de elite en koningshuizen. Toch leek gin voor heel even verstoten te worden door wodka, totdat Tanqueray en Bombay Sapphire de ginmarkt wisten te veranderen.
Tegenwoordig is gin overal te verkrijgen en is het in combinatie met tonic populairder dan ooit!
Onze gin experts kunnen je alles vertellen over de verhalen achter de verschillende soorten gins en adviseren je graag welke het beste bij jou past. Proost op het goede leven en proef een selectie van onze appetizers.
‘Ik ben opgeleid in Doesburg, dus ik heb er letterlijk de mosterd gehaald. Sinds mijn afstuderen in 1998 kon ik onder verschillende sterrenkoks aan de slag, waaronder Henk Savelberg en Fred Bohnke.
Hier in U Parkrestaurant heb ik een fantastische keukenbrigade – van bereiding tot bediening – die er alles aan doet om gasten een memorabele avond te bezorgen.’